Parkvillan

Parkvillan

Välkommen till Parkvillan! Här finner ni avslappnande rum med egen dusch och toalett, en plattskärms-tv, ett frukostpentry med kylskåp, mikrovågsugn och två kokplattor samt en liten matplats. Här ingår även avresestäd, lakan, handdukar och gratis wifi.  Ett trevligt alternativ för resenärer som uppskattar det enkla och funktionella.

Kungshamn räknas som centralorten i Sotenäs och här hittar ni våra budgetvänliga boenden. Till den vackra ön Smögen tar man sig enkelt med bil, cykel eller till fots via Smögenbron som för övrigt ger dig en vidunderlig utsikt över hela horisonten. Ställ bilen och ta en promenad ut på bron det är verkligen att rekommendera.

Tio praktiska och centrala lägenheter

På Parkvillan kan ni även fixa enklare självhushåll. För den som så önskar, hittar ni cirka 100 meter från ert boende centrum med Hamnbageriet som serverar en svårslagen frukostbuffé och flera restauranger och butiker. Här finns även busstationen och hamnen med Hållöexpressen som tar er över till badön Hållö, eller om det är Smögenbryggan som drar finns det inget bättre färdmedel än Zitabåtarna, ortens bästa skärgårdstaxi.


Vi ser fram emot att välkomna dig under ditt besök i Kungshamn.

Enkel hantering av anställdas tidrapporter

Underlag för fakturering & personalliggare

Smögens Fiske och Charter

Här kan du njuta av havet och skärgården året runt med våra olika...

Connys Bygg AB

Erfaren byggnadssnickare med öga för detaljer. När du anlitar Connys Bygg, kan du...

CTR IT

Syssys Foto

Askengren

Folkets hus Kungshamn

En modern byggnad med möjlighet att ordna de flesta typer av arrangemang stora...

Kimsoft Media AB

Ett företag som arbetar med hemsidor, logotyper, profilering, systemutveckling, reklamproduktion för tidningar, nätet,...